Fietsradam Logo

Service

Advies

Wij zijn gespecialiseerd in e-bikes en e-steps en geven advies op maat. Wij zijn retailer van de meest bekende fietsmerken in Nederland. Elk product en elk merk heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen die wij u graag persoonlijk willen uitleggen. Op de site zijn maar een aantal e-bikes uitgelicht. Wij hebben een showroom van 1500m2 met een zeer ruim aanbod aan e-bikes en e-steps. Voor meer fietsen en de ultieme beleving raden wij u aan bij ons langs te komen. Wij geven u graag gepast advies onder het genot van een kopje koffie.

Testparcours

Om u van zoveel mogelijk informatie te voorzien raden wij u ook aan de fiets te testen op ons testparcours van 250 meter lang. Ook bieden wij de optie om uw fiets eventueel buiten te testen.

Montage

Al onze e-bikes en steps zijn klaar om direct meegenomen te worden. Dat scheelt tijd.

Onderhoud en reparatie

Voor uw jaarlijkse onderhoud of reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats hebben wij medewerkers die met uiterste zorg uw e-bike weer optimaal rijklaar kunnen maken. Plan uw onderhoudsafspraak via de knop hieronder

Afspraak maken

Haal- en brengservice

Wil u onderhoud laten uitvoeren aan uw fiets? Wij bieden de mogelijkheid om deze bij u op te halen en vervolgens weer bij u af te leveren.